Wat is het verschil tussen mooie en mooie meisjes? Wat is het verschil voor een man als hij zegt dat je schattig of mooi of mooi of zelfs heet bent?


Antwoord 1:

Hangt af van wie je het vraagt, denk ik. Ze kunnen vaak overlappen. Ik zal mijn definities delen als het je helpt?

Je moet ook opmerken dat een persoon zijn uiterlijk vrij gemakkelijk kan veranderen. Een glimlach met een volle mond en oprechte lach kan iedereen er bijvoorbeeld schattig uit laten zien.

Cute is een positieve beschrijving. Het houdt meestal in dat de persoon er goed uitziet en er jong uitziet. Dit kan de reden zijn waarom kortere meisjes vaak als schattig worden beschouwd of zelfs bepaalde gedragingen zoals zorgeloos lachen / giechelen / glimlachen / dom zijn en bepaalde modes zoals een liefde voor roze of iets 'meisjesachtig'. Een vrouw van in de twintig kan bijvoorbeeld knuffels verzamelen. Knuffels worden over het algemeen geassocieerd met kleine kinderen. Die hobby zou echter niet als iets negatiefs worden gezien en een persoon zou kunnen zeggen "dat is zo schattig!".

Haar ogen lijken te twinkelen met kindachtige kattenkwaad. haar glimlach is oprecht en vol en laat zelfs haar tanden zien. Haar bril lijkt te groot voor haar gezicht, waardoor ze er nog kleiner en petite uitziet. Niets dat ze draagt, accentueert haar lichaam. Ik zou 'mooi' en 'schattig' gebruiken om haar te beschrijven. Normaal gesproken zou ik niet mooi gebruiken, maar ik zou absoluut geen "hot" gebruiken.

Mooi is een meer algemene term die synoniem kan zijn met schattig of mooi of een combinatie van beide. Ik denk dat het veilig is om te zeggen dat de overgrote meerderheid van de vrouwen mooi is. Uiteindelijk betekent het gewoon er aangenaam uitzien. Het duidt echter meestal niet op seksuele interesse, maar dat betekent niet dat er geen romantische interesse is.

Mooi is ook een positieve beschrijving die impliceert dat de persoon mooi is, maar ook een volwassener uiterlijk. Bekijk een foto van wat je denkt dat een mooie vrouw is, en let goed op die foto, vooral als het onderwerp niet glimlacht. Het is duidelijk dat ze er leuk uitzien, maar er is geen ... 'kinderlijke onschuld of kattenkwaad' bij gebrek aan een betere zin zoals in de beschrijving van schattig.

Haar functies zijn verbluffend en ze ziet er goed uit. Ze lacht niet. Ze ziet er niet kinderlijk uit, ik zou zeggen dat ze 'mooi' is. Ik zou zeggen dat ze 'mooi' is, maar ik zou 'schattig' niet gebruiken. Als ze glimlachte of lachte, zou haar uiterlijk echter veranderen.

Heet impliceert aantrekkingskracht op een meer seksueel niveau. Accentueren van verschillende delen van de vrouwelijke anatomie, maar het kan ook gedragsmatig zijn, zoals bijten op de onderlip, likken aan de lippen en ander schijnbaar flirterig gedrag dat de sfeer geeft van seksuele aandacht. Er zijn daar genoeg foto's van op internet en ik ben bang dat mensen het verkeerde beeld van mij krijgen zoals het is ... Ik kan mijn familie nu horen, “Karim ?! Waarom kijk je naar foto's van meisjes ?! ” en ik ga niet het vuur posten met 'hete' foto's.

Zoals eerder vermeld, is elke look gemakkelijk te veranderen en kunnen looks elkaar overlappen. Een persoon kan bijvoorbeeld tegelijkertijd schattig en heet zijn.


Antwoord 2:

Deze woorden kunnen allemaal vergelijkbare betekenissen hebben, maar ze hebben allemaal iets verschillende connotaties. Het probleem is niet dat alle mensen alle connotaties op dezelfde manier gaan gebruiken en dat ze hetzelfde woord in verschillende contexten anders kunnen gebruiken.

Omdat aantrekking zeer individueel is, is er ook geen gedefinieerde categorie 'mooie' en 'mooie' vrouwen. Alle vrouwen worden beschreven als mooi, mooi of beide voor verschillende mensen.

Bijvoorbeeld voor woorden die in verschillende contexten worden gebruikt, soms gebruik ik het woord schattig om het te gebruiken voor zijn letterlijke betekenis, vergelijkbaar met iemand of iets dat schattig is. Soms gebruik ik het woord schattig om aan te geven dat iemand hot is, maar in een context waarin ik denk dat iemand heet is ongepast of anderszins ongewenst is. (Ik vertel mijn vrienden bijvoorbeeld dat mijn partner schattig is.) Soms vertel ik mijn partner dat ze schattig zijn omdat ze schattig zijn en ik van ze hou. Soms vertel ik mijn partner dat ze schattig zijn op een grapje met de rug, alsof ze willen communiceren: 'Je doet nu gek en ik ga negeren wat je doet en zeg gewoon dat je schattig bent. ” Ik ben er vrij zeker van dat het onderscheid duidelijk is in context ?? Misschien moet ik het controleren.

Als ik niet eens weet of ik duidelijk met mijn partner communiceer, kun je zeker niet weten wat vreemden betekenen om te communiceren zonder verdere discussie.