hoe zeg je dat ik je nodig heb in het frans


Antwoord 1:

Er zijn talloze manieren ... dit is wat ik gebruikte tijdens het leren van Frans.

J'ai besoin de toi / vous - ik heb je nodig.

J'ai besoin de ton aide - Ik heb je hulp nodig.

Als je het simpelweg 'besoin' (need) wilt gebruiken, kun je andere vormen van hulpvragen gebruiken.

'Aidez-moi s'il vous plaît' - Help me alstublieft.

'Au secours!' - Helpen! (Meestal in ernstige situaties)

Als je het in termen van romantiek bedoelde, kun je overwegen

'Vous me manquez / Tu me manques' - Letterlijk ontbreekt het je aan mij. Figuurlijk betekent het 'ik mis je' of, als je erop staat, 'Je te / vous manque' - ik mis je.

'Ik heb je nodig' is een brede uitdrukking die in elke context kan worden gebruikt, tijdens een ernstige situatie, een kleine gids of op een romantische manier. Je zult veel manieren zien om 'ik heb je nodig' in verschillende vormen te zeggen, maar aan het eind van de dag impliceren ze allemaal een gevoel van 'ik heb je nodig'.


Antwoord 2:

De meest eenvoudige, formele manier om te zeggen: "Ik heb je nodig" is: "J'ai besoin de vous." Als je nog expressiever wilt zijn, zoals op een romantische manier, kun je zeggen: “j'ai besoin de ton amour. " (Ik heb je liefde nodig). Als u iemands hulp zoekt en het is geen romantische opmerking die u probeert te maken, zou ik standaard iets minder persoonlijks gebruiken, zoals "j'ai besoin de ton aide." Onthoud altijd met Frans om uw "tu" en "vous" -vormen relevant te houden voor de relatie / nonchalance. :-)


Antwoord 3:

J'ai besoin, j'ai besoin de


Antwoord 4:

Voules heeft een boom gekocht?