hoe je je moet gedragen als een robot


Antwoord 1:

je bent gewoon erg veerkrachtig, je denkt ver vooruit in de dingen, je gelooft gewoon dat je je niet moet laten beheersen door emoties, je moet heel goed proberen te begrijpen hoe je je moet voelen als er iets gebeurt, en daar op de juiste manier op reageren, het is gewoon dat je gevoelens kunt negeren dingen op een psicologisch niveau, diep van binnen voel je het nog steeds maar zolang je er niet echt last van hebt, merk je het niet zo vaak


Antwoord 2:

Hallo

Ik voel me meestal zo, maar om eerlijk te zijn als ik me zo voel, heb ik veel te veel aan de hand en weet ik niet hoe ik me voel het beste is om wat papier en een pen te halen, begin door te vragen hoe je je voelt en waarom je voel me zo. je zult er ofwel twee hebben, je kunt niet schrijven omdat je geest leeg wordt en het verkeerd lijkt en je het niet doet. Of je zult merken dat je zoveel dingen schrijft dat de pen niet stopt. Zelfs als het niet klopt, zult u het kunnen begrijpen.


Antwoord 3:

Aarzelt u vanwege het oordeel van anderen?

Het enige dat je echt kunt doen, is jezelf dwingen om je emoties te uiten. De enige manier om vertrouwd te raken met iets doen, is door ermee door te gaan totdat het natuurlijk wordt.